Следвайте Гласове в  Владимир Карамазов, който в последните години бе излязъл

...
Следвайте Гласове в  Владимир Карамазов, който в последните години бе излязъл
Коментари Харесай

Владо Карамазов се връща в Народния театър на щат

Следвайте " Гласове " в 
 Владимир Карамазов, който в последните години бе излязъл от щатния състав на Народния спектакъл, занимаваше се интензивно с снимка и печелеше интернационалните награди с фрагментите си, се завръща в първата си натрупа. Това заяви самият той в своя профил във Facebook.

„ След съвсем 15 години като артист на свободна процедура и след дълго обсъждане към този момент мога да кажа, че още веднъж съм част от щатната натрупа на Народен спектакъл „ Иван Вазов “. През последните години получих много оферти от шефовете, само че не ги одобрих, тъй като не виждах да има забавна креативна посока както за актьорите, по този начин и за феновете. Сега в театъра в действителност се случват неща, които за един артист са повече от прелестни. И желая да бъда част от тях “, написа Карамазов.
Актьорът споделя, че не е мислел, че международни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас ще слагат на сцената на Националния спектакъл. Той споделя, че към този момент се е срещнал и разговарял с някои от тях, явно за присъединяване в техни идни планове на академичната сцена.
„ Защото в Народен спектакъл „ Иван Вазов “ има място и за международен спектакъл. А и Народният спектакъл би трябвало да демонстрира своите спектакли на света “, заключава Карамазов.

Колеги и почитатели го поздравиха за решението и му пожелаха триумф.
" Welcome back, Влади. Друг е въздухът като има такива шансове и срещи. Най-после! ", написа колежката му Биляна Петринска. 
В момента измежду актьорите от Народния спектакъл царува разделяне, откакто шефът Васил Василев уволни режисьорът Александър Морфов и PR-а Велислава Кръстева. 
 

 
Източник: " 24 часа "
 
 
 
 
 
09 Март 2023119709 Март 202328609 Март 2023152309 Март 202385409 Март 2023187909 Март 2023790КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023173828 Фев 2023116908 Март 2023261703 Март 20232662
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР